måndag 9 april 2012

Påsken!

Det har varit en lugn och skön påsk. Vi har även grejat en del hemma i trädgården och vid sjön. Dock har det inte blivit några bilder tagna, men det kommer, i efterhand.

På långfredagen var vi på Mejeriet och spelade påskdramat, kl. 11.00 och 21.00. Det var mycket folk på båda föreställningarna, jättekul! Snart dax att ladda om för kanalyran, som är en annan av våra stora satsningar i församlingen.

På påskafton var det enligt traditionen påskbrevskastning. En grej jag gillar skarpt! Vi var hemma på förmiddagen och tog emot några brev. Det är ju kul att vara hemma när någon kommer! Andra år har vi åkt ut tidigt (som de flesta andra) och då missar man ju när de kommer med påskbreven, det är ju lite synd. Barnen fick varsin STOR skål fylld med godis! Vi har ätit och ätit och ätit...men det finns fortfarande massor kvar. Tur att påsken inte är slut än!

På eftermiddagen var vi hos familjen Lidberg. Det var en jättemysig och rolig kväll! Vi började med en grillbuffé bestående av fläskfilé- och grönsaksspett, klyftpotatis, sås, sallad och tzatsiki. Efteråt blev det kaffe, kladdkaka med grädde och halloncheesecake. Gott!! Carl-Johan och Jocke tog md sig barnen ut i skogen och eldade en påskbrasa. Jag och Jessica stannade kvar inne i soffan med varsin filt och chipspåsen...

Igår var vi hemma och grejade ute. Joakim har kämpat och gjort så fantastiskt fint nern vid sjön. Bilder kommer när allt är klart och det är lite finare väder...

Idag blir det att njuta av den sista lediga dagen. Började dagen med en löprunda på 9 km. Det var lite trögt idag...kanske beroende på allt påskmatochgodisätande=) Tittar ut och ser att det snöar, men det verkar övergå i regn. Tråkigt, men är ändå glad för att den härliga våren och sommaren ligger framför, de fina dagarna kommer.

Önskar er en skön annandag påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar